O nas

Vaša prva izbira za kakovostno servisiranje in vzdrževanje

V podjetju Cooltech deluje mlada zagnana ekipa strokovnjakov s področja servisiranja in vzdrževanja klimatsko-prezračevalnih sistemov. Vsi imamo dolgoletne strokovne izkušnje in smo se na novi poti združili z namenom, da strankam ponudimo celostne storitve na najvišjem nivoju.

Od dobave do montaže in vzdrževanja

Naš cilj je na enem mestu ponuditi vse, kar potrebujete na področju klimatsko-prezračevalnih sistemov, in prizadevamo si vzpostavljati dolgoročna partnerska sodelovanja.

Tako vam na eni strani zagotavljamo širok nabor opreme, kot so večji sistemi (hladilni agregati) priznanih znamk Daikin, Carrier, Aermec, York, McQuay, Toshiba, Samsung, Baltimore, Evapco, …. Hkrati pa vam zagotovimo strokovno montažo ter servis obstoječe opreme in dobavo rezervnih delov.

Prav tako dobavljamo originalne rezervne dele za manjše hladilne sisteme, kot so split enote priznanih znamk Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Fujitsu, Samsung, C&H, …

Dobava vseh vrst kompresorjev in rezervnih delov

Zagotovimo vam lahko tudi zanesljivo dobavo vseh vrst kompresorjev ter rezervnih delov zanje. Dobavljamo rezervne dele za kompresorje podjetij Carrier, Dorin, Bitzer, Emerson, Prestcold, Gram, Hanbell, Hitachi, Danfoss, MyQuay, Trane, Frascold, RefComp, Gea, Daikin, York ...

Prisotnost po vsej Sloveniji

Poleg regijskega delovanja izvajamo projekte po vsej Sloveniji ter nudimo izjemno odzivnost, prilagodljivost potrebam strank ter celosten nabor storitev na področju servisiranja HVAC opreme.

Zaveza kakovosti

Vsi strokovnjaki iz ekipe smo se združili z željo po dvigu nivoja storitev, zato prisegamo le na najvišje standarde. Naša vizija je rasti in se razviti v eno vodilnih slovenskih podjetij na področju servisiranja in vzdrževanja klimatsko-prezračevalnih sistemov, zato na prvo mesto postavljamo zanesljivost, spoštovanje naših strank in najvišjo kakovost.

Ime COOLTECH, servis in prodaja, d.o.o.
Direktor Pirih Klemen
Naslov Ulica Lili Novy 3, 1000 Ljubljana
ID DDV SI31813186
Matična 8436185000
Telefon 031 30 20 30

Zaupajo nam

Kontaktirajte nas:

031 30 20 30