Storitve

Split klimatske naprave

Multi split klimatska naprava

Split klimatske naprave nudijo praktično neomejene načine vgradnje in jih je mogoče popolnoma prilagoditi objektu in vašim potrebam po hlajenju. Izrednega pomena pa je tudi ustrezno vzdrževanje klimatske naprave, saj tako podaljšate njeno življenjsko dobo, zmanjšate obratovalne stroške in si zagotovite optimalno delovanje.

Naložba v kakovostno in varčno klimatizacijo vašega objekta ali stanovanja je ena izmed najboljših dolgoročnih investicij. Pomembno je, da izberete kakovostno blagovno znamko, zato je toliko pomembneje izbrati partnerja z izkušnjami, ki vam pri nakupu pomaga. Ekipa COOLTECH vam na podlagi vaših potreb svetuje, kateri tip klimatizacije je za vas optimalna izbira, poleg tega pa uredimo tudi celoten postopek vse do montaže.

Sodelujemo s svetovno priznanimi dobavitelji klima naprav, poleg tega pa poznamo vse specifike in vam vedno pomagamo najti klimatski sistem, ki vam je pisan na kožo.

Nudimo vam tako redne kot tudi celostne servise klimatskih naprav ter poskrbimo tako za kontrolo kot za morebitno zamenjavo delov in čiščenje klimatske naprave.

Split klimatska naprava

Kontaktirajte nas:

031 30 20 30